Nytt kurs i Oslo 6. september 2024

Trening

Bærekraftig å trene:

Få bedre munnmotorikk. Trening kan gi bedre munnlukke, sterkere og mer aktiv overleppen, bedre trutmunn/runding, styrke i kinn, tygging og elting av mat, lettere svelging, tydeligere tale, mindre sikling og bedre mimikk.

Trening for hvem:

Daglig trening av muskler i ansiktet kan bety en vesentlig forskjell for den enkelte.

Letsip tren og stimuler musklene i ansiktet from Letsip on Vimeo.

 

Barn:

Barn og unge med medfødte vansker kan profitere på å tren musklene i ansiktet. Noen helt fra fødselen og gjennom hele livet. Andre for å lære seg nye bevegelsmønster som kan påvirke spising, drikke og hvordan talen høres ut. Letsip ideer og måter å trene bygger mye på Castillo Morales orofacial regulerings terapi. Link. Å komme i gang så tidlig som mulig for å unngå skeivutvikling i munn og overkjeve er første element i treningen. Å kunne øve på nesepust og lage vakuum med tungen i munnen er viktig å etablere så tidlig som mulig. Mange barn strever med sikling og andre med å klare å artikulere lydene på riktig plass uavhengig av kjevebevegelsene. Vi anbefaler alltid Letsip Starter Pack til til barn.

Voksne:

Vær glad i musklene i ansiktet ditt. Å kunne trene muskler for å få bedre mimikk og kunne uttrykke følelser. Musklene er helt nødvendig for å opprettholde alle funksjoner som spise, drikke og tale. Voksne trener hele kroppen og mange profiterer på å trene musklene i ansiketet for vedlikehold, opptrening eller bare for å opprettholde glød og fylde i ansiktet. Kollagen nivået i huden minker med alderen, trening kan opprettholde og øke kollagen produksjonen i huden. Trening kan gi bedre hudkvalitet og mindre rynker. 

film3 from Letsip on Vimeo.

 


Letsip® Pack 4: Bestselger hos voksne. Anbefalt å starte med dersom både tunge, kinn og lepper skal trenes.


Letsip® Pack 5

Produkter som kan trenes med inn i munnen og på lepper og kinn, Pakken er tenkt som et alternativ til bestselgeren Pakke 4. Her har vi lagt fokus på at personen som trener kan trene på egen hånd med kulen uten mye hjelpe.

Letsip® Pakke 6: Tren finmotorikk og motstandsøvelser på 3 minutt med Letsip® Pack 6. Hold deg i form med Letsip®Trening må til for å styrke og opprettholde muskelfunksjonen i lepper, kinn, kjeve og tunge. De tverrstripete muskulaturen er ferskvare. Letsip® Program 1 er et treningsprogram for å trene finmotorikk og motstandsøvelser.

 

Letsip Face Fitness treningsmetode har vist god virkning på hudens anti-aldrings prosess og gir et naturlig ansiktsløft. Kollagenproduksjonen øker og huden får mer spenst, glød og mindre rynker fordi blodsirkulasjonen og næringsopptaket i huden bedres. Treningsmetoden passer alle aldre, og i kombinasjon med god hudpleie er dette den beste anti-aldrings metoden på markedet. Les mer på https://letsip.no/pages/facefitness

Hjelp til søknad til hjelpemiddelsentralen

Flere treningstips

NOT-S

Gå til vår youtube kanal

Besøk vår sammarbeidspartner i Danmark

Tako-senteret i Norge