Nytt kurs i Oslo 6. september 2024

Letsip Easy Bottle

EFFORTLESS TRANSITION FROM BOTTLE TO CUP 

Letsip drikkeflaske

Gjør overgangen fra flaske til kopp lettere 

 Vår innovative flaske er designet for å gjøre denne overgangen enklere, raskere og lettere for både barnet og foreldrene. Munnstykket er spesielt utformet for å fremme den naturlige bevegelsen av tungen og hindre tidligere innlærte pattebevegelser.

Med Letsip Easy Bottle er det viktig å følge noen enkle tips for optimal bruk: kun bruk leppene til å gripe rundt munnstykket, pass på at den spisse enden peker ned, og unngå å bite på munnstykket. Dersom tungen likevel kommer under munnstykket, kan du bruke en finger til å lett presse mot underleppen for å frigjøre tungen og oppnå normal drikkefunksjon.

Vår flaske er ikke bare praktisk, den er også trygg å bruke. Letsip Easy Bottle er designet i Norge og produsert i PRC med BPA-fri silikon av høy kvalitet. Vi anbefaler å rengjøre flasken før bruk, og vær oppmerksom på at naturlige fargestoffer i drikke- og matvarer kan forårsake misfarging av produktet.

Med Letsip Easy Bottle kan du være sikker på at overgangen fra flaske til kopp blir en positiv opplevelse for både barnet og deg.

I salg 1. Juli 2024