Tren munnmotorikk hver dag

Demo

WHAT A FEELING 

TRENINGEN SOM REDUSERER RYNKER OG GIR NATURLIG LØFT

NY NORSK OPPFINNELSE

Letsip Face Fitness Kit 2.560 kr

I samarbeider med Oslo Hudpleieklinikk og forskning gjort ved SINTEF Ålesund har Letsip utviklet treningsprogram som har påvist stor effekt for huden og minsker aldringstegn
Jeg ser at rynkene mine er blitt mindre og huden er mye strammere. Jeg trener jevnlig med Letsip Face Fitness Kit da dette er en naturlig måte å trene og behandle huden i ansiktet. Ved å trene ansiktsmuskulaturen på lik linje som jeg trener resten av kroppen vet jeg at blod- og lymfesirkulasjon økes. Så denne form for hudpleie har jeg stor tro på og vil anbefale det til alle.

Beate Brunstad, 45 år, Nordic Academy Coordinator, SATS

Huden og hudkonsistens bedret seg med rundt  50 prosent etter 10 uker

Rynker og linjer minket med 51% etter 10 uker

Porene i huden ble mindre og synligheten minket etter 10 uker

Porene i huden ble mindre og synligheten minket.

Letsip Face Fitness treningsmetode har vist god virkning på hudens anti-aldrings prosess og gir et naturlig ansiktsløft. Kollagenproduksjonen øker og huden får mer spenst, glød og mindre rynker fordi blodsirkulasjonen og næringsopptaket i huden bedres. Treningsmetoden passer alle aldre, og i kombinasjon med god hudpleie er dette den beste anti-aldrings metoden på markedet. 

SINTEF forprosjekt 

SINTEF Ålesund 

Letsip har i 2019 gjennomført et forprosjekt i samarbeid med SINTEF Ålesund.

Her fikk vi påvist at musklene i ansiktet kan trenes, og forskningen gir indikasjon på at treningsprogrammet som ble satt opp kan gi:

●  bedre muskelkontroll

●  bedre bevegelighet

●  bedre utholdenhet

Anne Berit Eide, eier av Oslo Hudpleieklinikk, med mer enn 30 års erfaring i hudterapifaget.

”Når du trener ansiktsmuskulaturen jevnlig skjer det samme som når du trener kroppen. Blod- og lymfesirkulasjonen øker. Oksygen- og næringsopptaket i huden bedres, cellefornyelsen øker og utdrivelsen av slaggstoffer fremmes.

Bruker du Face Fitness-programmet fra Letsip regelmessig, vil du merke at huden får mer spenst og glød, fine linjer og rynker reduseres og ansiktskonturen løftes”.

 

Bjarte Høydal, gründer og logoped

– Å trene ansiktet i seks minutter daglig med Letsip Face Fitness, kan i løpet av få uker redusere rynker og gi huden et naturlig løft med mer spenst og glød på en naturlig måte, sier sykehuslogoped og Letsip-gründer Høydal. 

Med mer enn 20 års arbeidserfaring som logoped innen rehabilitering/habilitering har Høydal utviklet treningsverktøy for slagpasienter og andre med lammelser i ansiktet.  

 

Letsip Face Fitness Kit M  2.560 kr

Letsip