KJØPSBETINGELSER

KJØPSBETINGELSER

Avtalen

Les gjennom våre kjøpsbetingelser for netthandel hos letsip.net, letsip.no og letsip-facefitness.no

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Letsip Norway AS og deg som kunde. Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og bør derfor leses hver gang man gjennomfører et kjøp hos Letsip.

Partene

Firmaopplysninger
Firmanavn: Letsip Norway AS (merkevare Letsip)
Organisasjonsnummer:  925609951 MVA
Postadresse: Langelandsvegen 51, 6010 Ålesund
Telefon: 480 09 500
Epost: post@letsip.no

 

Registrering

For å handle hos Letsip Norway AS sine nettbutikk , kan du velge å registrere deg som kunde og bevare all informasjon om kjøp til senere , eller velge å kjøpe som gjest uten å registrere deg. Dette kan gjøres under «Min side» eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Vi leverer til Norge. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Adresseendring 

Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse, telefonnummer og postnummer er oppgitt i pro len. Adresseendring gjøres på «Min side.» Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om ønskelig. Hentemelding for pakker kommer via SMS, så du er selv ansvarlig for rett telefonnummer på din bestilling. Er telefonnummer ikke rett, kommer pakken i retur til oss og du vil bli belastet med ekstra fraktkostnader. Sum her er 200 kr som vil bli fakturert ved uavhentede / returnerte pakker.

Priser 

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.  Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Du vil da bli kontaktet via telefon eller pr mail.

Betaling 

Kredittkort/Kjøp: i Letsip sine nettbutikker betales det med kredittkort (Visa eller Mastercard), Vipps eller Paypal. Ved et kjøp i nettbutikken Letsip vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes, blir kontoen belastet.

Vipps: ved betaling med Vipps så foregår dette via appen etter bestilling automatisk. Vippskontoen vår er #623824 Letsip Norway AS. Ordren pakkes og sendes påfølgende dag beløpet er registrert hos oss.

Rabattkoder Salg

Rabattkoder kan ikke kombineres med andre tilbud. Man kan kun benytte en rabattkode pr handel. Rabattkoden må legges inn i handlekurven, og kan ikke legges til i etterkant.
Vi ettergir ikke rabatt om kampanjen er avsluttet og det ikke er handlet i kampanjeperioden.

Frakt/levering 

Vi sender pakken din samme virkedag, evt påfølgnde dag det er bestilt, med mindre intet annet er oppgitt. Vi benytter oss av Posten Norge / Bring / og primært Pakke i postkassen. Pakken blir da primært levert i din postkasse med GPS sporing fra Posten. Dette anser vi som levert og mottatt pakke. Du er evt selv ansvarlig for å ha lås eller annet på postkassen din. Ved levering vil du motta en hentekode via SMS når varen har ankommet din postkasse eller ditt utleveringsted. Sporing dukker opp automatisk i Posten sin app eller digipost om det er lastet ned- eller du finner den inne på Min side om dette ble opprettet ved kjøp. Normalt vil ordren bli plukket i løpet av 24 timer etter at bestillingen er registrert hos oss.
Vår nettbutikk vil være stengt for utsendelse i høytider og andre helligdager der at befrakter ikke henter pakker. 

Leveransevilkår

Alle ordre fra Letsip blir sendt med Posten Norge. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Ved utlevering vil du motta en hentekode via SMS når varen ligger i din postkasse eller har ankommet ditt utleveringsted. Du kan også finne sporingen på pakken i appen til Posten om du har lastet ned denne. Normalt vil ordren bli plukket i løpet av 24 timer etter at bestillingen er registrert hos oss, og det vil kun ta noen få dager før du har varene. I spesielt travle perioder, høytidsdager eller ferier, kan det ta noen lengre tid før varene blir plukket. Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding/SMS. Varer bestilt på nett som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss for kundens regning (se mer info under i eget punkt nedenfor). Letsip Norway AS forbeholder seg retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan evnt. tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling.

Angrerett 

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Letsip sine nettbutikker. En kopi av angrerettskjema finnes på Letsip sin forside helt nederst . Angreretten er 14 dager. I 14 dagers perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, fraktkostnadene på retur må du som kunde dekke. Legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp.

Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angre- rettloven § 6, punkt e). Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd). Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper som hang-tags ikke kan være fjernet fra produktet.

Uavhentede pakker 

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke, eller dette vises i appen til posten eller Digipost om den er nedlastet. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr.200,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angretten. Du er selv ansvarlig for å etterlyse din vare om du ikke har mottatt varen din etter 7 dager, da har du mest sannsynlig ikke skrevet rett telefonnummer eller adresse i din ordre og hentelapp og sms ikke kommer til rett mottaker. Vi sender varer innen 24 timer fra oss.

Bytte av produkter

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare, kontakt oss via post@letsip.no. Skriv tydelig hva du ønsker å bytte til, slik at vi får sendt deg riktig vare tilbake. Du vil i etterkant av byttet få tilsendt en faktura fra oss pålydende beløpet. Dersom du ber om kvittering hos Posten når du sender den, kan du følge pakken gjennom sporingsnummeret. Hvis du ønsker å returnere en vare til Letsip og bytte til en dyrere vare, vil du få en faktura på mellomlegget, samt at du blir fakturert kr. 189

Det er viktig at byttet avklares med oss på mail , slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt. Ved bytte, kan ikke varene være brukt og at original emballasje ikke kan være fjernet fra produktet.

Heving av kjøp 

Om du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet eksl. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at varene er kommet tilbake til oss med vedlagt angrerettskjema.

Ikke avhentede pakker ansees ikke som heving av kjøp, de vil bli omfattet av punktet om uavhentede pakker

Reklamasjon 

Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kan produktet sendes kostnadsfritt inn til Letsip Norway AS etter at dette er avklart via epost til post@letsip.no eller telefon (tlf 480 09 500) . Det vil ikke bli tilbakebetalt porto om det sendes inn for egen regning uten avtale. Husk å merke forsendelsen tydelig med hvem den er fra, og hvilket ordrenummer det gjelder. Nytt eller tilsvarende produkt vil bli sendt så fort vi har mottatt produktet som er defekt. Du finner angrerettskjema du kan benytte på vår siden nederst til venstre.

Returadresse:

Letsip Norway AS
Langelandsvegen 51
6010 Ålesund
Norge

Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer, evt legge ved angrerettskjema.

Bruk av våre produkter

Letsip produktene er ikke leketøy – produktene skal kun brukes under oppsikt av voksne. Alle produktene til Letsip kan brukes i munnen og på huden. Det anbefales forsiktighet ved bruk på slimhinner i munnen og på utsatt irritert hud. Vibrasjoner på halsårer er ikke anbefalt. Kontroller produktet før hver bruk. Ved første tegn på skade eller svakhet skal produktet kastes. Vask grundig med såpe og varmt vann før første gangs bruk

En generell advarsel er at du ikke lar ditt barn være uten oppsyn med produktene. Mange av våre produkter er svært skjøre og kan ta skade av å falle eller slag. Vi er ikke ansvarlig for bruk av våre produkter eller om de ikke er brukt etter retningslinjene gitt på varedeklerasjonen.

Copyright

Innhold på Letsip sine nettsider er Letsip Norway AS sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Letsip. Letsip Norway AS vil fakturere ved mislighold, uten forvarsel,  av dette punkt, dersom tekster, bilder og annet som er beskyttet av opphavsretten blir misligholdt.

Force Majeure 

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, om, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser Letsip Norway AS fra ansvaret for forpliktelser som Letsip ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Letsip sin kontroll.

Norsk lov og GDPR

All personlig informasjon og betalingstransaksjoner er sikret ihht gjeldene norske lover.

Av personlige opplysninger lagrer vi kun dine data knyttet til transaksjonen du har utført, disse blir lagret i vårt netthandelssystem og i vårt regnskapssystem.
Har du meldt deg på nyhetsbrevet så sender vi deg nyhetsbrev ihht til den listen vi har inne til enhver til. Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevlisten, finnes det en knapp nederst på nyhetsbrevet hvor du selv kan fjerne din epost fra listen.

Konfliktløsning:

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Personvern: 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan og på hvilket grunnlag Letsip Norway AS behandler personopplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden vår.

 1. Behandlingsansvarlig

Letsip Norway AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi samler inn i forbindelse med kjøp i nettbutikk.

 1. Formål for behandling av personopplysningene

Formålet med behandlingen av personopplysninger i forbindelse med kjøp er å gjennomføre kjøpet ditt i vår netthandelsløsning og i vårt fakturaprogram knyttet opp mot kjøp slik at vi kan sende deg varer og ta betalt for kjøpet ditt.

 1. Behandlingsgrunnlag (inkludert avgivelse av samtykke)

Letsip Norway AS er eier av nettsiden letsip.no, Letsip.net og Letsip-facefitness.no og behandler kjøp kunden foretar seg på våre nettside.

Ved å foreta et kjøp via vår nettside så samtykker du til av vi behandler dine personopplysninger som angitt i denne personvernerklæringen.

 1. Oversikt over hvilke personopplysninger som behandles

Følgende personopplysninger behandles av Letsip Norway AS ved kjøp
( opplysninger i kursiv er kun om du har meldt deg på vårt nyhetsbrev samtidig som kjøpet er foretatt):

 • Kjøpers navn
 • Kjøpers adresse
 • Kjøpers adresse
 • Kjøpers mobilnummer for hentemelding
 • Kjøpers e-postadresse for ordrebekreftelse
 • Hva du har kjøpt
 • E-post og navn i vårt nyhetbrevprogram.

Letsip Norway AS behandler i tillegg informasjon relevans for statistikk over kjøp på nettsiden i Google analytiscs og SOME, dette er anonymisert i forhold til navn.

 1. Hvor hentes opplysningene fra?

Informasjon om kjøp er gitt av deg når du foretar et kjøp på nettsiden. Kommunikasjon med kjøper som foregår på e-post vil bli lagret i den enkelte mottakers e-postkonto.

 1. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Kjøp på nettsiden er frivillig. Opplysninger gitt ved kjøp er obligatoriske for at vi skal få sendt deg varer til rett adresse og sende hentemelding og en kopi av din ordrebekreftelse

 1. Hvor behandles dine personopplysninger?

Personopplysningene vil kun deles med underleverandører som utfører oppgaver som er knyttet til ditt kjøp. Det vil være leverandører av datasystemer, regnskapssystemer, søketjenester og leveransesystemer (e-post og SMS). Alle underleverandører er underlagt samme norske lovgivning. Letsip Norway AS videreformidler ikke personopplysninger til tredjeparter utover disse tilfellene.

 1. Sletting og arkivering av opplysningene

Dersom du ønsker dine data slettet etter mottatt kjøp, så kontakter du oss via epost. Vi er da pliktig til å slette dine data innen 30 dager. Du vil ikke få en bekreftelse på dette da vi sletter dine data.

Letsip Norway AS er forpliktet til å lagre personopplysninger i 5 år henhold til regnskapsloven. Letsip Norway AS sletter personopplysninger om Kjøper når vi ikke lengre har behandlingsgrunnlag.

 1. Registrerte sin rett til innsyn, retting og sletting

Alle registrerte har ifølge personopplysningsloven rett til:

 1. a) innsyn i hvilke opplysninger Letsip Norway AS behandler om den enkelte,
  b) retting av mangelfulle eller uriktige opplysninger, og
  c) sletting av opplysningene om vilkårene for det er oppfylt.

Den som er registrert som Kjøper i påmeldingen har også rett til innsyn i alle opplysninger om seg.

Den registrerte kan få innsyn ved å kontakte Letsip Norway AS på post@letsip.no

 1. Sikring av opplysningene

Alle opplysningene lagres på sikre servere (og datamaskiner som overvåkes, og oppgraderes jevnlig. Det er kun Letsip Norway AS medarbeidere og Letsip Norway AS databehandlere som har tilgang til opplysningene. Personopplysningene behandles etter relevante krav i personopplysningsloven av 2018 art. 32.

Letsip Norway AS skal ha:

 1. a) evne til å sikre vedvarende fortrolighet, integritet, tilgjengelighet og robusthet i behandlingssystemene og -tjenestene,
 2. b) evne til å gjenopprette tilgjengeligheten og tilgangen til personopplysninger i rett tid dersom det oppstår en fysisk eller teknisk hendelse,
 3. c) en prosess for regelmessig testing, analysering og vurdering av hvor effektive behandlingens tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak er.
 4. Kontaktinformasjon
  Har du spørsmål om vår bruk av dine opplysninger kan du ta kontakt med Letsip Norway AS på 480 09 500 eller post@letsip.no

Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og bør derfor leses hver gang man gjennomfører et kjøp hos Letsip. 

 

Du gjør alltid et trygt kjøp hos oss.

Velkommen som kunde hos Letsip Norway AS