Letsip® Starter Pack

Kom i gang med trening for leppe, tunge og kinn. Letsip® har sammen med NAV hjelpemiddelsentralen valgt ut noen produkter i en startpakke.

Produktnr: 215793

9260,00 kr

HMS-artnr: 215793

 

To drikkeflasker med tungestopper. Flaskene passe for de som ikke klarer å drikke riktig, der de får fin øvelse av hele buccinatormekanismen. Sugerørsmunnstykke passiviserer tungens rigide bevegelser og innehar en tungestopper. For å oppnå resultat trengs minst to drikkeflasker med tungestopper. Menge må bruke Letsip® drikkekflaske med tungestopper over lang tid, som vedlikehold eller for å sikre etablering av riktig drikkefunksjon. Drikkeflasken med tungestopper må brukes gjennom hele dagen.

S-serien for å øve opp leppemuskulaturen (orbicularis oris) og de muskulaturene som er i interaksjon med dem. Størrelser varierer for å oppnå ulik vanskegrad og ulik bruksområder. Består av alle produktene i S-serien. Kan steriliseres og tåler oppvaskmaskin

K for nedsatt tungebeveglser med kule, særlig ut på sidene, eller ved tungedeviasjon. Består av K4,K5,K10L

Hele V-serien med håndtak, 6 munnstykker og ladder.  V-serien kan brukes som stimuleringspenn på orofacialis reguleringsterapi og ved å stimulere og trene kinn, leppe og tunge. Sonisk vibrasjon viser seg å ha god effekt på økt muskelaktivitet for mange.
Består av: Hele V-serien med håndtak, 6 munnstykker og ladder.