Presse/Utklipp

Norsk selskap fra Ålesund. Letsip har utviklet og selger treningsverktøy for trening av munnmotorikk; leppe, kinn og tunge. Eiere er Logopeden AS, Djupvik Dentalkeramikk AS, NTNU Accel og Åkp AS, Berg Finans AS og Hd Invest AS. Letsip jobber mot eksportmarkedet etter å lansert produktene på det Norske markedet i April 2016. I første omgang Skandinavia der de er godt i gang med Danmark og Sverige. Letsip har holdt over 30 kurs og deltatt på konferanser og messer siste året. Det har blitt satset mot profesjons markedet som jobber mot helse og pedagogikk. Letsip har tro på at produktene kan rettes mot en bredere kjøpergruppe med mer fokus på trening, vedlikehold og Beauty markedet.

 

Fakta

Letsip As ble stiftet i Desember 2013.  Selskapet har mottatt støtte fra Innovasjon Norge og kommunale næringsfond ved Ålesund kunnskapspark. Letsip AS har patentsøkt alle produktene og selger produktene sine på letsip.com

Alle produktene som Letsip selger er utviklet i Norge. 90 % av produkten vil pr. August 2017 bli produsert i Shangai-regionen i Kina. 

Bjarte Høydal: driver firmaet Logopeden AS, som har behandlingskontor på Moa-senteret i Ålesund. Han har jobbet med barn og voksne med ulike tale, spise, svelg og kommunikasjons vansker i over 20 år. 
Ole Jakob Djupvik: utdannet tanntekniker ved Høyskolen i Oslo 2008. Har de siste 3 årene vært ansatt i Djupvik Dentalkeramikk i Ålesund.
Dag Djupvik: Startet Djupvik Dentalkeramikk i Ålesund i 1982 . Han har siden oppstart samarbeidet med tann- og kjeveavdelingen ved Ålesund sjukehus. I tillegg til vanlige tanntekniske produkter, har han utviklet skinner til ortognatiske operasjoner (kjeveforflytninger), bittskinner til bruk ved kjeveleddproblemer og forskjellige snorkeskinner.

Motiverende treningsverktøy for bedre; mimikk, tydeligere tale, spise-drikkefunksjon, sensibilitet og munnhygiene. Letsip produkter bidrar til mer kraft og styrke i leppe, tunge, kinn og kjeve. 
Viktig med fokus på aktiv overleppe og kinn og bedre av munnlukke som kan føre til mindre sikling, Bedre drikke- spise og sugefunksjon og tydeligere tale og bedre mimikk. 

Produktene er utprøvd på personer i Norge og Danmark med ulik nedsatt muskelfunksjon som har ført til nedsatt koordineringsvansker, artikulasjonsvansker og spise/svelgvansker.  Slike vansker sees ofte hos personer med hjerneslag, Parkinson, MS, ulike Nevropatier, Down syndrom og CP. 
Produktene er konstruert slik at en kan puste gjennom munnen mens de trener. Samtidig er det lett for behandler å se hvordan tungen beveger seg. 

For mer informasjon, kontakt oss på post@letsip.no eller telefon +47 480 09 500

Jaktar investorar til ansiktsgymnastikk

Norwegian

Last ned

Tren med det du har over snippen Februar 2018

Norwegian

Last ned

Om Letsip Fra Nytt i uka Mai 2017

Last ned

Den avgjørende treningen, Dagbladet 2016

Last ned

Les om Lea i Norsk ukeblad April 2017

Norwegian

Last ned

Nett.no om Emisjonen til Letsip April 2017

Last ned

Lansering av Letsip for logopeder M&R 2016

Last ned