Om Letsip AS

Det norske firmaet Letsip startet salget av produkter i 2016. Firmaet ble stiftet av Logopeden AS, v/Bjarte Høydal og Djupvik Dentalkeramikk AS, v/Ole Jakob og Dag Djupvik. Letsip har våren 2017 fått inn flere investorer, NTNU Accel, ÅKP, Berg Finans AS og HD invest AS. De nye investorene vil med sin erfaring og kunnskap tilføre Letsip mye på forskning og internasjonal markedsføring.

Letsip AS er et firma som utvikler produkter for barn og voksne som av ulike grunner har lammelser, skeivutviklinger eller sensorisk nedsatt funksjon av tale, kommunikasjon, sikling, spising eller drikking. 

 

Letsips produkter bidrar til sterkere og mer aktiv overleppe/kinn, bedre munnlukke, mindre sikling, bedre drikke- spise og sugefunksjon og tydeligere tale og bedre mimikk. Slik trening er viktig for brukere med diagnoser som Downs syndrom, CP, leppe-kjeve-ganespalte, dyspraksi, dysartri, dysfagi, Parkinson og for slagpasienter. De er konstruert slik at bruker kan puste gjennom munnen mens det er i bruk. Samtidig er det lett for behandler å se hvordan tungen beveger seg. Produktene kan steriliseres og tåler oppvaskmaskin.

 

Letsip tungestopper har et sugerørsmunnstykke som pasifiserer tungens rigide bevegelser. Sugerøret hjelper bruker å suge på riktig måte. Sugerøret kan brukes fra 7-9 måneder og oppover til voksen alder. Munnstykket kan tilpasset smoothieposer som selges i ulike dagligvarebutikker. 

 

Letsips s-serie finnes i fem ulike størrelser. Produktene trener munnlukke, stimulerer kinn og all muskulatur som er festet til leppemuskulaturen (m. orbicularis oris). Bruker skal ha produktet mellom tenner og leppe i 20 minutter, og begynne med den største størrelsen før gradvis nedtrapping til det minste produktet.

 

K-serien består av fem produkter. Dette er ekstra store treningshjelpemidler som gir godt grep med tunga. De er sensorisk lettere å kjenne for tungen. 

 

V-serien har seks varianter. De brukes som stimuleringspenn ved Orofacialis regulerings terapi, og kan brukes med lettere trykk enn de andre produktene. Tungens muskulatur blir stimulert ved at den trekker tungen inn og bak i munnen. Den sterke soniske vibrasjonen går dypt inn i muskulaturen, og gir økt aktivitet dersom det foretas raske skifter i de soniske impulsene. 

 

 

 

 

Faktaboks:

Organisasjonsform: Aksjeselskap

Org nr: NO 913 019 024 MVA

Hovedkontor: Ålesund

Daglig leder: Monica Berstad Mæland

letsip.com

post@letsip.no