Hold deg i form med Letsip®

Trening må til for å styrke og opprettholde muskelfunksjonen i lepper, kinn, kjeve og tunge. De tverrstripete muskulaturen er ferskvare. Letsip® Program 1 er et treningsprogram for å trene finmotorikk og motstandsøvelser

Tren finmotorikk og motstandsøvelser på 3 minutt med Letsip® Pack 6.

Funksjoner som kan endres ved trening er blant annet bedre munnlukke, styrke i overleppen, bedre trutmunn/runding, styrke i kinn, tygging og elting av mat, lettere svelging, tydeligere tale, mindre sikling og bedre mimikk.

Øvelser med grimaser og bruk av generell mimikk er som å trene med treningsapparat uten vekter. Muskler generelt, styrkes raskere ved å trene med motstand. Letsip hjelper deg til å trene mer effektivt på en motiverende og lett måte.

 

Aldring og sykdom kan medføre: lite mimikk i ansiktet, tungt å smile, hoster ofte ved inntak av tynn drikke, lett for å svelge vrangt, vansker med tydelig tale, munnpuster (sitter ofte med åpen munn), sikling. 

Mennesker svelger cirka hvert 3 minutt. Aldring og sykdom kan føre til utfordring med sikling og grunnen kan være at man ikke svelger så ofte som før. Sikling et samspill mellom lepper, tunge, kjeve og kinn og at en glemmer eller ikke kjenner at en må svelge ofte og spontant. Noen får nedsatt tungemotorikk og det kan bli tungt å svelge ofte. Den sensoriske oppfattelsen (sansene) kan bli redusert og en får problem med å kjenne at munnen er full av spytt. Dårlig munnlukke kan også være en utfordring for mange, og der er det både tunge, lepper og kinn som må være med. 

Å trene musklene i leppe, tunge, kjeve og kinn mener Letsip vil kunne føre til at en svelger lettere og oftere. Sterkere og fleksibel muskulatur kan føre til mer kontroll på de musklene som styrer viktige funksjoner i munnen.

Letsip sier:  "Use it, dont lose it"

Se videoen og last ned treningsprogrammet under:

 

 

Letsip® P1

Letsip® treningsprogram 1. (S5, S2 og K10L). Tren lepper og kinnmuskulatur med motstandsøvelser og styrk finmotorikken til tungen. Gir styrke, funksjonalitet og smidighet. Egentrening med 6 øvelser på 3 minutter.
1875,00 kr

Letsip® Program 1

Norwegian

Last ned